På Solrød Bibliotek giver fotografen Michael Altschul sine bedste tip fra sig

Michael Altschul, som i 20 år har fotograferet for danske og udenlandske medier og firmaer, vil på biblioteket mandag den 5. maj vise, hvordan du bliver en bedre fotograf, både når du tager billeder fra ferier, fester og dagligdag, men også hvis du tager billeder til brochurer og hjemmesider. I et humoristisk to timers powertalk med masser af billedeksempler og verbale spark giver han en håndfuld tricks og ideer til, hvordan man kan få taget fotografier, man også kan være stolte over bagefter.

Hvem har nemlig ikke prøvet at tage et hurtigt billede, hvor tante Thyra mangler både hoved og hale, hvor hun står med ryggen til, er helt mørk eller hvor billedet bare er kedeligt og ligegyldigt? Eller den ferieglade familie dækkes af forbipasserende? Og så er der lige det med de digitale kameraers og mobiltelefoners autofokus, hvor motivet bliver uskarpt, fordi kameraet fokuserer på den fjerne horisont og ikke Hannes hest.

Så det gælder om at dukke op på biblioteket mandag den 5. maj kl. 19.00, for selvom Michael ikke kan garantere, at man bliver udlært superfotograf, inden man går hjem, vil hans tip og tricks gøre alle til bedre fotografer. Alle er velkomne, så fat kameraet eller mobilen og tag det med, men husk at få billetter. De koster 50 kroner og er incl. 1 glas vin eller en vand og kan som sædvanlig købes ved skranken på Solrød Bibliotek eller lægges til side ved bestilling på telefon 56 18 28 17.

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar