Torsdag den 16. juni kl. 8.00 slår Lidl dørene op til en ny flot butik på Solrød Strandvej. Borgmester Niels Hørup, vil sammen med Lidl Danmarks udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen, indvie den nye butik. Udover de mange gode tilbud, vil kunderne også blive budt på morgenbrød og senere smagsprøver fra butikkens eget sortiment.
Nu giver Lidl borgerne i Solrød mulighed for at ”Prøve noget nyt”, når kæden torsdag den 16. juni kl. 8.00 åbner en ny butik på Solrød Strandvej 72-74B.

Prøveposer til de første kunder

Det er butik nr. 101 i Danmark, og åbningen bliver fejret med fest, stemning og – selvfølgelig – masser af gode tilbud.

”Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op for kunderne her i Solrød. Der vil være prøveposer med nogle af Lidls mange kvalitetsmærker til de første 101 kunder torsdag. Derudover byder vi på morgenbrød fra vores lækre bake-off afdeling, og fra kl. 11 er der lækre smagsprøver fra vores eget sortiment uden for butikken”, fortæller Henrik Poulsen, der er butikschef i den nye butik.

Henrik Poulsen, 36, har arbejdet i detailbranchen i mange år, og han er samtidig garvet, når det kommer til åbning af nye butikker. I løbet af de fire år, han har været ansat hos Lidl, har han nemlig stået bag åbningen af flere af kædens mange butikker. Nu rykker kan til Solrød for at være med til at skabe noget nyt.

Kundetilfredshed i fokus

I den nye butik er der ingen tvivl om, hvad butikschefen og hans medarbejdere kommer til at lægge mest vægt på:

”Kundernes tilfredshed er vores absolut vigtigste mål. Vi glæder os til at hilse på Solrødborgerne og vise dem, hvor lækker en butik Lidl er. Butikken her er jo bygget efter et helt nyt designkoncept, hvor der er kræset mere for detaljerne og selve indretningen, så den virker mere lys og indbydende. Jeg er sikker på, at det er med til at gøre indkøbsoplevelsen endnu bedre”.

Henrik Poulsen kommer til at lede et team på ikke mindre end 20 medarbejdere, som er en blanding af erfarne Lidl-medarbejdere og nye medarbejdere fra lokalområdet.

Mange danske og økologiske varer

Friskhed, kvalitet og et stort udvalg af danske varer er bare noget af det, borgerne i Solrød kan se frem til, lyder det fra butikschefen:

”Jeg håber, at borgerne vil tage godt imod os og gå på opdagelse i vores mange spændende varer. Vi får leveret varer hver dag fra vores centrallager, så friskheden er helt i top. Det vil kunderne især lægge mærke til i vores frugt- og grøntafdeling, som er kernen i vores forretning. Herudover tilbyder vi også et stort udvalg af kødprodukter, som tæller mere end 70 forskellige varianter. Og ikke mindst er vores økologiske sortiment vokset markant igennem de seneste år. Så der er noget for enhver smag”.

Friskt brød hele dagen

Som prikken over i’et vil kunderne kunne købe friskt brød direkte fra ovnen og kager hver dag. Fra butikken åbner kl. 8.00 og hele dagen igennem bages der forskellige slags brød som rugbrød, grovbrød, rustikt landbrød, flutes m.m. Over 40 forskellige varianter er der at vælge imellem til priser, der er mere end konkurrencedygtige.

At brødkonceptet nok skal lokke kunderne til, er Henrik Poulsen ikke i tvivl om:

”Der er jo noget helt specielt over duften af nybagt brød. Og så synes jeg, at afdelingen i sig selv afspejler kvalitet og er med til at understrege vores flotte butik, som jeg er rigtig stolt af. Vi glæder os allesammen til at vise butikken frem for kunderne”, siger han.

Mød også Lidl Danmark på facebook: www.facebook.com/lidldanmark,www.facebook.com/lidlfit

Læs mere på www.lidl.dk

Om Lidl:

  • Siden september 2005 har Lidl åbnet 100 butikker i Danmark. Med butikken i Solrød når kæden op på 101 butikker fordelt i hele landet.
  • Lidl er i dag blandt Europas førende dagligvarevirksomheder og åbnede sin første butik i 1973. Med 10.000 butikker i 27 europæiske lande er Lidl’s målsætning at udnytte sin storkøbsfordel, så kunden tilbydes kvalitetsvarer til lave priser.
  • Med fokus på at levere Danmarks bedste frugt og grønt blev Lidl vinderen af Frugt- og Grøntprisen 2015 indenfor discount. Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer.
  • I et pristjek på økologiske varer foretaget af Søndagsavisen i maj 2016, blev Lidl kåret som værende billigst på økologi set i forhold til øvrige dagligvarekæder.
Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.