Alle børnehaverne i Solrød var i dag samlet ved Munkekærskolen til en sjov, festlig og aktiv dag, hvor sundhed, krop og bevægelse var i fokus.

I dag var knap 500 børn samlet til årets børnehavedag i Solrød Kommune.

En sjov, festlig og aktiv dag, hvor sundhed, krop og bevægelse var i fokus. Arrangementet startede med en flot indmarch, hvor elever fra Munkekærskolen spillede levende musik.

Alle institutioner havde i forvejen lavet deres egen fane til indmarchen. Herefter bød borgmester Niels Hörup velkommen, og egernet fra Rend og Hop med Oliver varmede alle børn og voksne op med hop og dans.

Efter indmarchen skulle børnene besøge forskellige boder/aktiviteter som institutionerne, lokale foreninger mm havde forberedt og sat klar. Blandt aktiviteterne var der både stafet, løb, tovtrækkeri, børne-yoga, balancebaner, heltetræning, dans og en masse andre sjove aktiviteter.

Alle børn modtog som afslutning på dagen en medalje for deres flotte indsat. Det var en sjov og meget festlig dag – med masser af bevægelse og glade børn.

Pedellerne på skolen var en kæmpe hjælp i forhold til alt det praktiske, så tak til dem!

Også tak til Love2Dance, Super Brugsen i Solrød, Fister Løgsovs, Solrød fodboldklub og Solrød Vandværk for jeres deltagelse og flotte sponsorater 🙂

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.