Solrød Kommune søger en børnefamilie, der vil være modeller i en billedserie om sortering af affald.

Til næste år skal hele Solrød Kommune sortere affald, så vi kan genanvende endnu flere værdifulde ressourcer. Derfor vil der komme en stor kampagne, så du føler dig godt klædt på til at gå i gang med sorteringen. Der vil bl.a. komme en sorteringsvejledning, en ny hjemmeside, pjecer og opslag på Facebook. Til denne kampagne skal vi bruge nogle nye billeder af en børnefamilie i Solrød Kommune.

Derfor søger vi en børnefamilie med mindst én voksen og mindst ét barn, der er bosat i Solrød Kommune, som har lyst til at være modeller for en dag. Fotografering vil kun vare et par timer torsdag den 29. august på et tidspunkt, som vi aftaler sammen. Hvis det er regnvejr den dag, bliver det i stedet torsdag den 12. september. Som tak for hjælpen får I et gavekort til Solrød BIO.

Billederne vil blive taget foran jeres bolig, så I skal være indstillet på, at boligen vil optræde på billederne. Adgangsforholdene ved dit hus skal være i orden for skraldebilerne, men det kommer vi naturligvis ud og undersøger.

Billederne vil blive brugt i mange forskellige materialer og kan bruges henover flere år af Solrød Kommune. Du skal som forælder skrive under på en erklæring om samtykke, for at vi må bruge billederne.

Lyder det, som noget for dig eller en, du kender?

Så skal du kontakte Affaldsteamet på teknisk@solrod.dk eller 56 18 20 00.

Vi udvælger den familie og bolig, som, vi synes, passer ind i kampagnen.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.