13 unge fra Solrød Kommune brugte onsdagen på vilde rutsjebaner i Tivoli sammen med UngSolrød.

Der var fart over feltet, da UngSolrød besøgte Tivolis haver i går. 13 glade unge fra Solrød Kommune var taget med til København og stod klar ved indgangen, da Tivoli åbnede dørene til endnu en solrig dag. Det første besøg var Dæmonen. Her var ingen kø, så de unge kunne let løbe direkte fra udgangen og ind og prøve den vilde tur igen.

De modige satte sig også i det Gyldne Tårn og nød udsigten fra toppen af København, inden de faldt ned igen i frit fald. Frokosten blev nydt sammen på plænen i god stemning og i selskab med Tivolis smukke påfugle. Idyllen varede dog ikke længe, for bagefter gik deltagerne samlet i kø til radiobilerne og kæmpede i et nådesløst alle-mod-alle. Senere fik de unge gevinst i Hyggehjulet, og en drengegruppe kunne glad gå hjem med en stor slikpræmie fra Toms.

En sommer fyldt med aktiviteter for unge

Turen til Tivoli er én af de mange aktiviteter, UngSolrød har arrangeret i løbet af sommeren. Med fællesskabet i centrum har unge fra Solrød Kommune kunne køre ræs i gokart, få et certifikat i stand-up paddleboard og havkajak, suse over vandet i Copenhagen Cablepark og klatre i trækronerne i Adventure Camp. Havdrup Ungdomsklub har holdt åbent hver tirsdag og torsdag, og om fredagen har Havdrup Hallen slået dørene op for natsport.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.