Solrød Kommune lancerer nu den digitale selvbetjeningsløsning, Byg og Miljø, hvor borgere og virksomheder kan spare tid og få et bedre overblik over ansøgningsprocessen.

Hurtigt, enkelt og effektivt kan borgere og virksomheder i Solrød Kommune nu søge om tilladelse til byggeprojekter direkte på nettet med den nye selvbetjeningsløsning Byg og Miljø.

Byg og Miljø er designet med fokus på brugervenlighed, og løsningen giver blandt andet borgere og virksomheder et bedre overblik over den dokumentation, de skal udfylde, de bliver guidet sikkert gennem ansøgningsprocessen, og de vil løbende kunne følge status på deres ansøgning.

– Vi ser frem til at lancere Byg & Miljø, som vi forventer, vil give borgere og virksomheder en oplevelse af, at det er blevet nemmere, hurtigere og mere enkelt at søge om tilladelser til byggeprojekter,” siger borgmester Niels Hörup.

Udnytter de digitale muligheder
Byg og Miljø dækker hele bygningsreglementet, og både borgere og virksomheder vil derfor være dækket ind for alle ansøgninger. Byg og Miljø indeholder også et avanceret kort, som trækker på fællesoffentlige data, der ofte er meget nyttige at kende, før man beslutter sig for at ansøge om tilladelse til et byggeprojekt.

FAKTA om Byg og Miljø
– Byg og Miljø er en webbaseret selvbetjeningsløsning, der gør det nemmere for borgere, rådgivere og virksomheder at ansøge om tilladelse til bygge- og miljøprojekter.

– Borgere og virksomheder logger ind via NemID.

– Løsningen indeholder blandt andet guidede ansøgningsforløb, som fører brugeren sikkert gennem      ansøgningsprocessen. Det gælder særligt de dokumentationskrav, der har betydning for den enkelte ansøger, der får oplyst præcist hvilke krav, han skal opfylde for sit specifikke projekt.

– Byg og Miljø opretter digitale projektmapper, hvor ansøgerens sager gemmes automatisk. Her kan ansøgeren dele de enkelte sager i projektmappen med relevante partnere, fx  byggerådgiver. I mappen kan man også finde alle opdateringer samt information og dokumentation vedrørende den enkelte byggesag.

Læs mere på www.bygogmiljø.dk

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar