Så er børnenes skoletasker igen fundet frem, og sommerens Sjov Sommer- aktiviteter i Solrød Kommune er afviklet med stor succes. Der blev solgt i alt 745 billetter – det er 160 billetter flere end sidste år.

På trods af det lidt ustabile sommervejr, blev Sjov Sommer- aktiviteterne afviklet planmæssigt og med succes hen over sommerferien.

Billetterne gik som varmt brød, og fem minutter efter billetsalget åbnede, var der udsolgt af hesteaktiviteter, ATV i Hedeland og kanoture. Efter fire timer var der solgt 575 billetter. Det endelige billetsalg blev på 745 billetter, hvilket er en stigning på 160 billetter i forhold til 2015. Enkelte planlagte hold blev aflyst eller lagt sammen pga. for få tilmeldinger.

De tilbagemeldinger, der er kommet fra arrangørerne, lyder alle på gode oplevelser og aktiviteter med glade og motiverede børn, og med oplevelse af en meget positiv stemning omkring Sjov Sommer fra både børn, forældre og arrangører/medarbejdere, der udtrykker stor lyst til at være med igen til næste år.

En stor tak skal lyde til alle foreninger, SFO’er, klubber, Solrød Ungdomsskole, Solrød Bibliotek og andre ildsjæle, for deres store indsats til glæde for kommunens børn.

Efter nytår går arbejdsgruppen i gang med planlægningen af programmet for Sjov Sommer 2017.

Hvis du ligger inde med gode idéer til næste års aktiviteter, er du velkommen til at sende dem til kulturfritid@solrod.dk.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.