Solrød Kommune har ansat Tom Larsen som ny leder af Mosebo og Pilebo.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Tom Larsen, der tiltræder som ny leder af børnehaverne Mosebo og Pilebo den 1. september 2014.

Tom Larsen er en kendt leder i Solrød Kommune, hvor han har været ansat på Uglegårdsskolens SF0 i forskellige stillinger. Han startede som støttepædagog på Uglebo i 1984. Året efter blev han stedfortræder og siden hen leder.

I 1996 forlod han Uglebo for at blive linieleder af Træ, bygge og anlægslinien på Solrød Produktionsskole. Efter et par år i denne stilling vendte han tilbage til Uglegårdsskolen. Denne gang som afdelingsleder af Ugleib SFO.

I august 2013 blev Tom Larsen souschef for Uglegårdsskolens samlede SFO med ansvar for 400 børn, 2 specialgrupper og en personalegruppe på 27. Denne stilling forlod han i år den 1. april 2014 for at starte ny linie om kommunikation, omsorg og pædagogik op på Solrød Produktionsskole.

” Jeg  glæder mig meget til at starte op som leder af Mosebo og Pilebo for sammen med personalet at videreudvikle det dynamiske og kreative miljø, hvor børnene bliver støttet i deres udvikling og får mulighed for at afprøve deres evner og udvikle deres færdigheder” siger Tom Larsen.

Bred erfaring
Direktør i Solrød kommune Rita Pederen er glad for ansættelsen af Tom Larsen som leder af de 2 børnehaver, da han har en bred vifte af erfaringer med i bagagen fra den pædagogiske verden, herunder arbejdet med inklusion.

”Tom Larsen er kreativ og iderig og har lavet mange projekter, som kan samle børn og personale. Mosebo og Pilebo og Solrød Kommune får med Tom Larsen viden og erfaringen indenfor en lang række områder indenfor det pædagogiske område, herunder løft af børn, der har brug for en særlig indsats for at være en del af fællesskabet. Jeg ser frem til det kommende samarbejde”, siger Rita Pedersen.

Tom Larsen er uddannet fritidspædagog og har derudover uddannelse idenfor specialpædagogik. Han efterfølger institutionsleder Hanne Hansen, der efter 35 års engageret indsats har valgt at gå på efterløn. Tom Larsen er 54 år og bor i Solrød.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.