Det lokale firma Milund ApS skal fremover være drivkraften bag caféen i Solrød Idrætscenter.

Der er fokus på sunde varer på menukortet, når de nye forpagtere i september måned slår dørene op til caféen i Solrød Idrætscenter. Bag firmaet Milund ApS, der er kommet med det bedste bud på forpagtningen af caféen, står Sarah Bjørklund og Vasilis Jamagidze, som siden april i år også har drevet de to iskiosker ved stranden i Solrød.

”Caféen er et vigtigt element i Solrød Idrætscenter, og den spiller en central rolle i den igangværende ombygning af idrætscenteret, hvor caféen kommer til at ligge lige i hjertet af det hele. Vi er overbeviste om, at folkene bag Milund ApS er de rigtige til at løfte opgaven med at drive caféen, og vi glæder os meget til at udvide vores samarbejde med dem,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Inden forpagtningen af caféen blev sendt i udbud, havde Solrød Kommune inviteret de foreninger, der har tilknytning til Solrød Idrætscenter, til en dialog omkring erfaringer med den afgående forpagter og deres ønsker til en ny forpagter.

”Caféen både har og får en stor betydning for de mange brugere af idrætscenteret, og det har naturligvis været vigtigt for byrådet at afdække brugernes ønsker. Derfor er jeg også ekstra glad for, at det er lykkedes os at lave en aftale med et firma, som deler nogle af de samme værdier som vores brugere fx i forhold til sund mad,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Aftalen med den nye forpagter løber fra den 1. september 2019 og fem år frem.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.