Børnehavens runde fødselsdag blev fejret med frozen yoghurt, kage og kaffe tilsat en hel masse hygge.

Børnene kiggede ivrigt igennem trådene i hegnet ud på den store, flotte lyserøde vogn, der holdte på børnehavens parkeringsplads. Den iøjefaldende vogn var en frozen yoghurt-vogn, der i dagens anledning var på besøg til stor begejstring for både store og små.

For præcis 40 år siden slog Mosebo Børnehave dørene op for første gang, og den runde fødselsdag blev fejret med frozen yoghurt, kage og kaffe tilsat en hel masse hygge. Der var også mulighed for at male et billede, som efterfølgende ville blive hængt op i Mosebo.

Selvom der var pyntet op med både flag og balloner udendørs og indendørs i børnehaven, så var det ikke alle, der helt havde fanget, at det var børnehavens fødselsdag, der blev fejret.

”Hvorfor er der egentlig så mange mennesker her i dag?” spørger en af børnene kort efter, at hans yoghurtskål er tom, og han kigger op.

Blandt de mange gæster, der lagde vejen forbi fejringen, var forældre, tidligere børnehavebørn og tidligere ansatte. Der var stilhed, mens børn og voksne spiste deres lækre yoghurtis, men så snart skålen var tom, tonsede børnene rundt på legepladsen og legede videre med hinanden.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.