Solrødvirksomheden Genia, der har modtaget erhvervsprisen ‘Succesvirksomhed 2019’, inviterede borgmester Niels Hörup på en rundtur i lokalerne på Nordmarksvej.

For snart fem år siden flyttede Kristian Hansen sin it-virksomhed fra et større kontorhotel tæt på København ud blandt marker og hestefolde på Nordmarksvej i Solrød. I den fint moderniserede driftsbygning, som engang tilhørte et gammelt gartneri, skaber den 11 mand store virksomhed med navnet Genia flotte vækstresultater år efter år.

Solrødvirksomheden, som lever af at levere it-konsulent og hosting ydelser, er to gange blevet kåret som gazelle af dagbladet Børsen og har i år modtaget erhvervsprisen ‘Succesvirksomhed 2019’ fra Spar Nord og revisionsfirmaet BDO. Prisen gives som en anerkendelse til de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater.

Da borgmester Niels Hörup forleden var på besøg hos den succesfulde solrødvirksomhed kvitterede han for de flotte resultater og fortalte samtidig om, hvordan Solrød Kommune kan hjælpe lokale virksomheder.

“Jeg sætter stor pris på at få lov til at stikke hovedet indenfor hos vores lokale virksomheder og få et indblik i deres hverdag og i dette tilfælde også lykønske med priserne,” siger borgmesteren og fortsætter:

“Det giver samtidig mulighed for at fortælle om kommunens erhvervsservice, hvor lokale virksomheder ved hjælp af Erhvervshus Sjælland kan få gavn af en lang række tilbud. Det gælder fx både hjælp til rekruttering i samarbejde med jobcenteret, tilbud om konkrete forløb inden for forretningsudvikling samt hjælp til salg og digitalisering.”

Uddanner egne talenter

Den succesfulde it-virksomhed har ikke kun vind i sejlene, når det gælder virksomhedens produkter, også når det gælder uddannelse og fastholdelse af unge talenter, har Genia medvind.

“Vores kunder forventer meget af os, og der er meget fart på i branchen. Vi har egentlig arbejde til to mand mere, men det kan være en udfordring at finde de rette medarbejdere. Så nu uddanner vi selv unge talenter. Det er en stor investering tidsmæssigt og økonomisk, men det er investeringen værd, fordi vi ender med at få dygtige og loyale medarbejdere, som kender virksomheden til bunds og bidrager til at skabe vores flotte resultater,” siger Kristian Hansen, som også håber på at udvide kundeskaren til andre lokale virksomheder.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.