Kom til sangskriverworkshop, hvor du vil blive udfordret og inspireret og få masser af værktøjer, du kan tage med dig hjem og lege videre med.

I foråret inviterede Solrøds Kommunale Musikskole til en sjov workshop for sangskrivere. Nu gentager de succesen med fire workshops om sangskrivning, og du kan nå at være med.

Til denne workshop lærer du, hvordan du kommer i gang med at skrive sange. Du får inspiration til at skrive kreative tekster, og du får værktøjer til at lave dine helt egne melodier. Dagen igennem vil du få opgaver, der hjælper dig i gang og videre med at skrive sange.

Workshoppen tager udgangspunkt i din personlige proces som sangskriver, så uanset om du allerede er godt i gang med at skrive sange, eller om du lige er begyndt, kan du få sparring og inspiration, der passer lige til dig.

Workshoppen undervises af Birgitte Lyregaard, som har 20 års erfaring som sanger og komponist i et hav af forskellige projekter med musikere fra hele Europa. Hun guider dig igennem sangskrivningsprocessen og hjælper dig med at vække dine sange til live.

Du skal medbringe en mobiltelefon, et sæt hovedtelefoner med mini-jackstik, en god pen til at skrive med, din yndlingsnotesbog, en lækker madpakke og drikkelse til frokostpausen.

Hvis du har idéer eller skitser til sange, så må du meget gerne tage dem med.

Du bestemmer selv, om du vil deltage i én eller flere workshops i løbet af året.

Datoer og tiderne for workshoppen er:

  • Workshop 1: 10-13, lørdag 14. september 2019
  • Workshop 2: 10-13, lørdag 16. november 2019
  • Workshop 3: 10-13, lørdag 29. februar 2020
  • Workshop 4: 10-13, lørdag 18. april 2020

Du kan tilmelde dig på Musikskolens hjemmeside www.musikskolen.solrod.dk eller på https://ungsolrod.dk/hold/workshop-for-sangskrivere-2/

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.