Solrød Kommune deltager i samarbejde med en række andre kommuner i Region Sjælland igen i år Vandrefestivalen, og alle er velkommen til at gå med.

Igen i år er Solrød Kommune en del af Vandrefestivalen, som afholdes fra 16. august til 8. september. I løbet af de tre uger bliver der afholdt over 150 arrangementer i de deltagende kommuner i Region Sjælland. Så der er rig mulighed for at komme afsted på en hyggelig og social vandretur i smukke omgivelser.

Når Vandrefestivalen løber af stablen, kan man i Solrød Kommune hver onsdag fra kl. 9-11 møde op ved springvandet ved Solrød Rådhus og gå med på en kortere eller længere tur – alt efter dit niveau. Arrangementet i Solrød er helt gratis og kræver ingen tilmelding, så du skal bare møde op i dine bedste vandresko.

Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage i nogle af de mange andre ture, der er arrangeret i regionen. Du kan blandt andet komme med på en klimatur, hvor du samler skrald, en lokalhistorisk tur eller ture, hvor du hører om vilde grøntsager og svampe. Der er både korte, bynære ture i et let terræn og længere vandreture op til 28 km for de mere vandrevante.

Formålet med festivalen er at få flere til at få øjnene op for vandring som en let motionsform og introducere flere til de spændende natur- og friluftoplevelser, som Region Sjælland kan byde på.

Du kan læse mere om de mange arrangementer på www.vandrefestival.dk.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.