Ud af de 17 kommuner i Region Sjælland ligger Solrød tredjebedst placeret på Dansk Industris skala over erhvervsvenlighed. Det er et fint pejlemærke for vores arbejde med erhvervsudvikling, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Solrød Kommune springer igen i år flere pladser op ad ranglisten for Dansk Industris undersøgelse af erhvervsklimaet i de danske kommuner og placerer sig denne gang som nr. 35 på landsplan. Det svarer til, at Solrød Kommune er den tredjebedst placerede kommune i Region Sjælland.

“Undersøgelsen er et fint pejlemærke, som vi kan anvende som dialogværktøj i vores arbejde med erhvervsudvikling, fx når vores virksomhedskonsulenter besøger kommunens erhvervsliv for at understøtte vores lokale virksomheders udviklingsbehov,” siger Niels Hörup, som understreger:

“Samtidig er undersøgelsen et skulderklap til alle vores dygtige medarbejdere, der arbejder med erhvervsudvikling.”

Lokale virksomheder giver topkarakter

Solrød Kommune laver også hvert år sin egen tilfredshedsundersøgelse med de lokale virksomheder, der har haft et samarbejde med kommunen, og i den bliver der også sendt et meget stort skulderklap af sted mod kommunens medarbejdere.

Her viser resultatet nemlig, at 90 procent af de lokale virksomheder, der har deltaget i undersøgelsen, er tilfredse med kommunens service, og at 92 procent af virksomhederne har oplevet, at det har været let at få kontakt med en af kommunens virksomhedskonsulenter.

“Byrådet og jeg er først og fremmest fokuseret på, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe vores lokale virksomheder og fortsætte den nære og konstruktive dialog, vi har med vores erhvervsliv. Så selvom resultaterne fra DI’s undersøgelse selvfølgelig er en positiv ting til rygsækken, glæder jeg mig først og fremmest over topkaraktererne fra vores erhvervsliv i vores egen undersøgelse, der bekræfter, at vi har fat i de rigtige ting for virksomhederne,” siger borgmester Niels Hörup.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.