På borgermødet kan du stille spørgsmål og blive klogere på lokalplanforslaget for muligt et nyt biogasanlæg i Solrød Kommune.

Er du interesseret i at høre mere om lokalplanforslaget for et muligt nyt biogasanlæg i Solrød Kommune og måske bidrage med dine egne synspunkter på lokalplanforslaget, så sæt kryds i kalenderen den 30. november 2020.

Den dag afholder Solrød Kommune nemlig et digitalt borgermøde, hvor du kan stille spørgsmål og blive klogere på lokalplanforslaget for et muligt nyt biogasanlæg i Solrød Kommune.

Mødet afholdes i stedet for de to tidligere planlagte borgermøder, som oprindeligt var planlagt til den 26. oktober 2020.

Endnu er det ikke afklaret, hvilken digital platform borgermødet bliver afholdt på, samt i hvilket tidsrum mødet bliver afholdt, men det kommer til at fremgå af Solrød Kommunes hjemmeside.

Borgere, der har været tilmeldt et af de to tidligere planlagte borgermøder, får automatisk besked om, hvordan det digitale borgermøde løber af stablen.

Byrådet i Solrød Kommune vil fortsat meget gerne høre dine synspunkter på lokalplanforslaget, så de kan tage en beslutning på det bedst mulige grundlag.

Lokalplanforslaget er i høring frem til den 8. december 2020, og allerede nu kan du kommentere på lokalplanforslaget ved at skrive et høringssvar til teknisk@solrod.dk eller pr. brev til Solrød Kommune, Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand.

Alle høringssvar bliver fremlagt offentligt sammen med lokalplanen ved næste politiske behandling af lokalplanforslaget.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.