Torsdag den 28/8 starter Solrød Biblioteks Strikkecafé op igen efter sommeren, og du er meget velkommen til at komme forbi.

Strikkecaféen på Solrød Bibliotek kan i disse dage fejre 10 års jubilæum. Det var tidligere bibliotekar Helen Dreijer og tidligere håndarbejdslærer Alice Gurskov Brakchi, der startede caféen op med ønsket om hyggeligt samvær og gode strikketips. Mange strikkeglade har været med fra starten og flere er kommet til i årenes løb. Udover den hyggelige snak over strikketøjet har der også været fokus på strikkemodeller, strikketeknikker, garntyper og strikningens kulturhistorie. Samtidig har og er der masser af inspiration og vejledning at hente både for helt nye indenfor strikning og for de garvede.

Strikkecaféen åbner igen efter sommeren torsdag d. 28/8 og fortsætter derefter ca. hver anden torsdag på Solrød Bibliotek. Du kan se opslaget med mødetiderne på Solrød Bibliotek eller på www.solbib.dk under Arrangementer. Alle er velkomne, og hvis du gerne vil lære at strikke, er der masser af hjælp at hente. Strikkecaféen er desuden gratis, og du kan købe kaffe eller te på stedet.

Den 28/10 kl. 19 på Solrød Bibliotek vil Alice Brakchi desuden holde et spændende foredrag om strikningens kulturhistorie, hvor hun vil komme rundt om strikningens lange historie helt frem til i dag. Du kan tilmelde dig foredraget på solbib.nemtilmeld.dk, hvor du også kan læse mere om aftenens indhold.

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.