Solrød Bibliotek og Kulturhus er igen åbent for ind- og udlån af materialer. Det betyder, at du kan låne og afleverer bøger som du plejer. Men det betyder også, at for øjeblikket er længere ophold ikke er tilladt. Du kan derfor ikke læse avis, studerer eller lege med dine børn på biblioteket.

Biblioteket er åbent i den betjente åbningstid og i hverdagen kan du desuden afleverer og låne med selvbetjening fra kl. 8-10. Du kan også benytte bibliotekets postkasse til at afleverer dine bøger.

Reserverede bøger, der skulle have været hentet inden lukningen kan hentes frem til d. 25. maj. Materialer, der skulle have været afleveret i perioden kan afleveres gebyrfrit frem til d. 2. juni.
Vi har åbnet for reserveringer af vores egne bøger og for bøger fra andre biblioteker.

I Havdrup Bibliotekspunkt kan du også afleverer og hente materialer som du plejer, men ikke søger efter materialer på søgemaskinen.

Både i Solrød og i Havdrup gælder det, at alle henvises til at spritte hænder og holde afstand, så vi sammen kan passe hinanden.

Du kan finde mere information om de gældende regler, og læse om hvilke tiltag Solrød Bibliotek og Kulturhus gør, for at minimerer smitterisikoen www.solbib.dk Personalet står klar til at guide dig i de nye forholdsregler og er som altid parat med hjælp til at søge litteratur og inspiration til den gode læseoplevelse.

Vi glæder os til at se jer!

Kilde: Solrød Bibliotek og Kulturhus

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.