Foredrag på Solrød Bibliotek om privatøkonomiens fælder

I forbindelse med Forskningens Døgn, der foregår over hele landet, har biblioteket tirsdag den 26. april været så heldige at få et foredrag om privatøkonomi og finansiering med økonomen Michael Møller, som er økonomiprofessor ved Copenhagen Business School (CBS) og medlem af bestyrelsen i Nationalbanken.

– Foredraget har ikke til formål at få folk til at tjene flere penge på at forstå de økonomiske spilleregler, men derimod at være med til at undgå den selvovervurdering af ens økonomiske evner, der specielt er udpræget hos visse mænd, fastslår professoren. – Det gælder nemlig ikke om at være smart, men at undgå et dumme sig, hvilket kan få katastrofale følger.

Foredraget kommer således ind på de privatøkonomiske problemer med hovedvægt på finansierings-, forsikrings- og investeringsbeslutninger. Desuden vil Michael Møller komme ind på studielån, pension, forsikringer, afdragsfrie lån og meget mere, der angår vores privatøkonomi.

Hvis, der er nogle, som vil vide mere, har professor Michael Møller sammen med kollegaen Niels Christian Nielsen skrevet bogen ”Din økonomi”, der selvfølgelig kan lånes på Solrød Bibliotek.

Der er gratis adgang til foredraget tirsdag den 26. april kl. 19.00, men tilmelding er af gode grunde nødvendig og kan ske via bibliotekets hjemmeside solbib.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.