Tirsdag aften besøgte Prins Henrik Solrød, nå ja, måske ikke lige ham selv. Istedet var det en af landets populæreste foredragsholdere, Stig Ulrichsen, der fortalte hans historie. For Stig var det som at vende hjem. Han er nemlig vokset op på Østre Strandvej. “Solrød vil altid have en særlig plads i mit hjerte.” fortalte han.

Stig Ulrichsen fik i juni sidste år, fik prins Henriks tilladelse til at holde foredraget, der i den grad begejstrede de over 100 publikummer, der sad tæt sammen til det helt udsolgte arrangement.

“Jeg havde længe overvejet, om jeg skulle holde et foredrag om prinsgemalen, som jo har haft et utroligt spændende liv, og i mine øjne er en af de mest markante skikkelser i vores kongehus. Derfor spurgte jeg om han kunne være interesseret i, at jeg drog rundt og fortalte hans historie. Det fandt han heldigvis interessant, og derfor besluttede jeg, at prinsgemalen skulle være mit nye emne i 2016.” fortæller Stig Ulrichsen.

“Jeg har brugt et halvt år på at researche en masse om ham, og har snakket med et hav af mennesker, der er kommet med små anekdoter fra deres møder med ham. Prinsegemalen er jo et meget åbent og humoristisk menneske, der elsker at snakke med de mennesker som han møder.”

Stig Ulrichsen fortalte med højt humør og sprudlende glæde om Prins Henrik, som de fleste danskere har en mening om. Mange publikummer i Solrød havde ændret mening om prinsen, da foredraget var slut. Stig fortalte, at de mennesker som har mødt prinsen, beskriver ham som usnobbet, og meget jordnær.

Flere publikummer beskrev det som en af de bedste foredrag de havde været til. Og som en ældre dame sagde på vej ud til foredragsholderen, “Du er en fantastisk fortæller, og holder os fanget fra først til sidst. Prinsen burde høre foredraget, han vil helt sikkert blive glad for fortællingen.”

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.