Et flot efterårsprogram er ankommet fra trykkeriet og ligger klar til lånerne på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Vi glæder os til at byde velkommen til et efterår med klassiske foredrag og børnearrangementer, men også et efterår, hvor vi byder på flere nye typer af arrangementer.

Du kan blandt andet blive meget klogere på verdensrummet, klimaets brandpunkter og luften vi indånder, når vi live-streamer tre foredrag direkte fra Århus Universitet.

Vi åbner også en helt ny barselscafé, hvor forældre med småbørn både kan blive klogere på deres børns søvnmønstre og mødes til kreativ hygge og fællesskab, når vi kaster os over at producere hjemmelavede udgaver af barnets bog.

Forældre til større børn kan glæde sig til at blive klædt godt på til skolestarten eller få gode råd og vejledning om de svære teenageår af Julius Mygind, der tager udgangspunkt sine egne oplevelser.
Igen i år kan børn i 5.-7. klasse prøve kræfter med iværksætteri og kreativitet, når vi åbner for endnu en sæson af Kids Island iværksætterakademi. Hele familien kan se frem til hele to quizarrangementer, hvor vi kaster os over børnemusik fra Ramasjang og Disneyfilm i den store Familiemusikquiz, mens byens mange Harry Potter-fans kan få prøvet deres magiske viden, når vi holder Harry Potter-quiz for familier.

Der er naturligvis også klassiske litteraturformidling på programmet. Katrine Marie Guldager besøger biblioteket og fortæller om sin nye roman; Et rigtigt liv. Bogelskere kan desuden se frem til hele to temabogcafeer og en invitation til at blive en del af en læseklub.

I oktober varmer vi op til vinterens nye sæson af Alene i Vildmarken, når Jon fra seriens første sæson fortæller om sine 45 oplevelsesrige dage alene i den norske vildmark.

Programmet byder naturligvis også på Solrødklassikere som TirsdagsToner, Spil Dansk uge, Solrød Teaterfestival, Farverige Fredage og meget mere.

Hent dit program i dag i Solrød Bibliotek og Kulturhus og bestil dine billetter på www.solbib.dk

Kilde: Solrød Bibliotek

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.