Tirsdag d. 10. november kl.19- 21.30 inviterer Solrød Bibliotek og Kulturhus til naturvidenskabeligt foredrag direkte livestreamet fra Aarhus Universitet.

Selvom processen tilsyneladende er enkel, så er smagen af øl alligevel resultatet af en meget kompleks interaktion mellem de anvendte råmaterialer. Hør professionel brygmester Zoran Gojkovic og Erik Lund fra Carlsberg Laboratorium fortælle om gærens betydning for øllets aroma, om maltens indflydelse på farve, smag og smagsholdbarhed og om humlens rolle som smags- og aromagiver. Under foredraget serveres små smagsprøver på fem udvalgte øltyper.

Billetter til foredraget koster 30,- og købes på www.solbib.dk

Læs her hvad vi gør, for at du trygt kan komme til aktiviteter på Solrød Bibliotek og Kulturhus:
https://solbib.dk/aktiviteter-i-en-coronatid

Kilde: Solrød Bibliotek og Kulturhus

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.