Biblioteket i Solrød er det naturlige samlingspunkt for mange borgere i kommunen. Høj og lav, unge som gamle, bruger biblioteket til at låne bøger, musik, spil eller deltager i aktiviteter og arrangementer.
For at være sikre på, at vores bibliotek er så godt i tråd med borgernes ønsker og behov som muligt, bliver der nu gennemført en stor undersøgelse blandt bibliotekets brugere.
Konstitueret Fritids- og Kulturchef Margit Nielsen udtaler: ”Vi gør os altid stor umage med at målrette vores tilbud til borgernes behov. Derfor har vi besluttet at blive en del af den store landsdækkende undersøgelse som Slots- og Kulturstyrelsen står bag, som fra medio maj til medio juni vil nå ud til alle bibliotekets brugere. Vi glæder os til at høre borgernes input til, hvor vi kan blive endnu bedre”.
Det vil være et uafhængigt firma (Wilke), der er specialiseret i denne type undersøgelse, der vil gennemføre undersøgelsen for Slots- og Kulturstyrelsen bibliotekerne. Wilke garanterer, at alle der deltager i undersøgelsen, er anonyme.
Fra den 18/5 til den 12/6 vil det være muligt for Solrøds borgere at deltage i undersøgelsen.
Det kan ske elektronisk ved at følge et link via bibliotekets hjemmeside eller Facebook side til et elektroniske spørgeskema, eller ved at møde op på biblioteket og få udleveret et spørgeskema ved henvendelse til personalet.

eller Klik her knap

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.