Hvis I fornyligt har fået en lille ny baby i familien eller du bare er slem til at glemme, hvornår det nu lige var, at baby tog sit første skridt eller smilede sit første bedårende smil, så er der hjælp at hente på Solrød Bibliotek!

Biblioteket afholder workshop for forældre med babyer, hvor du kan lave en flot og kreativ bog til din baby med minder fra den første tid. Bevæbnet med lækre notesbøger, søde klistermærker og flotte tuscher, laver vi vores helt egen udgave af barnets bog.

Workshoppen foregår onsdag d. 18. september og onsdag d. 9. oktober, begge dage kl. 10.30-12.

I løbet af de to formiddage dekorerer vi en flot bog med plads til at notere de første store milepæle og indsætte søde babybilleder.

Biblioteket står for materialerne og kommer med masser af inspiration.
Det koster 50 kr. at være med til workshoppen og billetter købes på solbib.dk.

Barselscafeen er Solrød Bibliotek og Kulturhus’ tilbud til nybagte forældre.

Her byder vi på hyggelige aktiviteter og interessante foredrag for forældre med babyer. Her er der plads til at møde andre forældre og få ny inspiration med hjem. Spædbørn og tumlinger er meget velkomne i barselscaféen, og der vil være plads til både at amme, lege, trøste og skifte ble.

Børnebibliotekaren står desuden altid klar med idéer og gode råd til tidlig sprogtilegnelse for de allermindste. Se mere om de øvrige aktiviteter på bibliotekets hjemmeside.

Kilde: Solrød Bibliotek og Kulturhus

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.