Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Søndagsmarkeder i Køge - VIBORHER - Solrød

Første søndag i juni og juli er der Antik- og Kræmmermarked i Torvebyen og C.F. Petersens gård

Det er nu kræmmerfolket – både de professionelle og amatørerne – skal på banen, hvis de vil sikre sig en stadeplads til nyskabelsen; Søndags Marked i Køge!

Lions Club Køge arrangerer i samarbejde med Køge Handelsstandsforening Antik- og Kræmmermarked søndag den 1. Juni og søndag den 6. Juli. Det foregår i Torvebyen og på pladsen overfor i C.F.Petersens gård (ved Aktiv Fritid).

Som bekendt holder Køges butikker åbent den første søndag i hver måned. Der er mange mennesker i byen og med godt sommervejr er der alle muligheder for god handel og herligt liv i byen. Antik- og Kræmmermarkederne arrangeres derfor på den bedst tænkelige baggrund.

– Der er rigtig mange kræmmere, som gerne vil sælge alt muligt stort og småt, siger Jens Grubbe fra Lions Club Køge. Vi skal have kræmmerfolket på banen, og de skal tilmelde sig på hjemmesiden www.koegelions-aktiviteter.dk

Jo før desto bedre. På hjemmesiden står alt om stadepladser, stadeleje og mange andre praktiske oplysninger.
Kun for voksne
De to søndages Antik- og Kræmmermarkeder er ikke møntet på børn. Men henvender sig primært til det voksne publikum. Tidligere er afholdt børnemarked på stedet. Det kommer igen, men først den 24. august i forbindelse med Køge Festuge. På denne dag foregår Antik- og Kræmmermarkedet, voksenmarkedet, som sædvanligt på Køge Torv og i Brogade.

Kræmmere, der er interesseret i at deltage også på det tidspunkt kan allerede nu bruge det nævnte link for reservering af stadepladser. På denne dag er børnestader velkomne. De får plads i Torvebyen, hvor man tidligere afviklede denne del af markedet i Sct. Nicolai Skoles gård.

Liv i byen
Det er en mægtig fornøjelse at opleve Køge, som er på den anden ende, når antik- og kræmmerfolket er med. Alle er engagerede, forventningsfulde  og glade. Og vi ved, at kræmmerfolket som oftest får en god handel og en stor oplevelse, siger Jens Grubbe. Et forventet overskud fra kræmmerdagene går i øvrigt til Lions Clubs humanitære arbejde, hvoraf størstedelen tilfalder lokale projekter og bidragsmodtagere. Og Lions-folkene arbejder gratis og bruger ikke én krone til administration. Men lige nu gælder det om, at få antik- og kræmmerfolket til at tilmelde sig de mange stadepladser. Og med kræmmerne og markedslivet er der mere end livligt og herligt at være i Køge, slutter Jens Grubbe fra Lions Club.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.