Midt- og Vestsjællands Politi er sammen med både organisationen Roskilde Festival og en masse formentlig forventningsfulde og festglade mennesker klar til Roskilde Festival 2019.

Adgangen til festivalområdet bliver åbnet for publikum i morgen lørdag, hvor politiet også er klar med den politimæssige indsats i forbindelse med den forventede trafikophobning omkring primært Holbækmotorvejens afkørsel 12 Roskilde S / Køgevej og festivalområdet samt i den sydlige del af Roskilde by. 

Politiet opfordrer festivalgæsterne til at bruge offentlig transport til festivalområdet, da det erfaringsmæssig kan blive en langvarig affære at køre i bil til området i tiden omkring åbning af festivalpladsen. Vær tillige opmærksom på eventuel øget trafik på vejnettet generelt på grund af sommerferiens start, idet presset på Holbækmotorvejen ved afkørsel 12 forventes at være størst lørdag i tidsrummet kl. ca. 1100 – 1800.

Nedsat hastighed på Holbækmotorvejen ved Roskilde under Roskilde Festival

Hastigheden på Holbækmotorvejen omkring Roskilde i begge retninger er i festivalperioden igen i år sænket til 80 km/t fra de normale 110 km/t. Hastighedsnedsættelsen vil blive fulgt op med hastighedskontroller med politiets fotovogne (Automatisk Trafik Kontrol – ATK).

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.