Et faldende antal tests får Region Sjælland til at lukke walk in kviktestcenteret i Havdrup, og samtidig flytter det lokale vaccinationscenter over i det tidligere kviktestcenters lokaler på Møllemarken 12 i Havdrup.

Torsdag den 15. juli 2021 bliver den sidste kviktest taget i Region Sjællands kviktestcenter i Havdrup, som er placeret i den gamle Fakta-butik på Møllemarken 12. Regionen har nemlig valgt at lukke Havdrup kviktestcenteret, da landets testcentre i takt med, at flere og flere borgere bliver vaccineret, bliver mindre og mindre benyttet af borgerne.

Regionen har samtidig besluttet at rykke det lokale vaccinationscenter fra Havdrup Idrætscenter til lokalerne i den gamle Fakta-butik i Havdrup, så borgene igen kan benytte Havdrup idrætscenter efter sommerferien.

Det betyder, at der vaccineres sidste gang i Havdrup Idrætscenter fredag den 16. juli 2021, hvorefter vaccinationscenteret rykker til Møllevej 12 i Havdrup. Vaccinationscenteret slår efter planen dørene op til den nye lokation onsdag den 21. juli 2021, og vi lige som nu vaccinere på onsdage, torsdage og fredage.

Du kan stadig blive testet i Solrød

Det er fortsat muligt at blive kviktestet i Solrød Idrætscenter og PCR-testet i pavillonen på parkeringspladsen ved Aktivitets- og Frivilligcenteret ved Solrød Center.

Kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, Tingsryds Alle 27, 2680 Solrød Strand har åbent alle ugens syv dage fra kl. 9-19. Det en god idé at møde op i god tid, da dørene kan blive lukket før kl. 19 pga. travlhed.

Der er ingen tidsbestilling, og børn ned til 6 år kan blive testet, hvis der er samtykke fra deres forældre til testen. Børn skal selv kunne medvirke til testen.

Hvis du skal frem til kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, skal du ikke gå igennem Solrød Idrætscenter, da der er direkte adgang til kviktestcenteret fra Engmosevej. Der er opsat skiltning på stedet, som hjælper dig på vej. Hvis du parkerer ved Tingryds Allé, skal du gå højre om hal C for at komme frem til testcenteret.

Det er Falck, der står for kviktestcentrene, så hvis du har spørgsmål til de to kviktestscentre, kan du ringe til Falcks coronahotline 21 41 46 42. Telefonerne besvares på hverdage mellem kl. 8-16.

Hvis du gerne vil PCR-testet, så er der åbent for testning i pavillonen ved parkeringspladsen ved Aktivitets- og Frivilligcenteret alle hverdage kl. 8-18.

Hvis du har spørgsmål til PCR-testcenteret, kan du ringe til Region Sjællands corona-callcenter på tlf. 70 20 42 22. Du må forvente, at der er lang ventetid til at komme igennem. Telefontiden er mellem 9-12 og 13-19.30 alle dage.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.