Har du en Rasmus Klump-bamse derhjemme? Placér den et synligt sted på matriklen i weekenden d. 23. og 24. maj, så fungerer den som en skattepost i Danmarks største skattejagt med Rasmus Klump.

Vi kender ham alle. Den søde bjørn i røde smækbukser med hvide polkaprikker, der elsker pandekager og rejser jorden rundt med sine venner. Det er selvfølgelig Rasmus Klump, og nu er han klar med nye eventyr. I weekenden d. 23. og 24. maj er der nemlig Danmarks største skattejagt med Rasmus Klump, hvor hele familien kan drage afsted på eventyr og finde skjulte Rasmus Klump-skatteposter. Og til det formål søges Rasmus Klump-bamser i Solrød.

Omdan din adresse til en skattepost

Ingen skattejagt uden et skattekort. Og intet skattekort uden skatteposter! Derfor søges Rasmus Klump-bamser – og andre Rasmus Klump-produkter, tegninger m.m. – til skattejagt med Rasmus Klump, der skal fungere som en skattepost for de små skattejægere. Idéen er, at familier kan omdanne adressen til en Rasmus Klump-post for en weekend ved at placere en Rasmus Klump-bamse i vinduet, eller et andet sted på matriklen, så den er synlig fra vejen – eller hænge en Rasmus Klump-tegning på postkassen. Derefter registreres posten, så den fremgår på et digitalt skattekort.

Sjov aktivitet for hele familien

Familier kan drage afsted på eventyr og finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter ved at følge det digitale skattekort, når det passer i løbet af weekenden. Inden skattejagten modtager alle deltagere en sjov opvarmningsvideo og en pakke med en Rasmus Klump-refleksvest inkl. et startnummer til at sætte på maven, en flot medalje samt diplom, når skattejagten er klaret. Formålet er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, der er alt andet end sjov, og hvor familieevents og arrangementer aflyses på stribe.

“Ligesom mange andre arrangører har vi i Børneulykkesfonden også været nødsaget til at udskyde mange af vores arrangementer. Det betyder, at vi ikke kan holde Centimeter Maraton som vi plejer, og derfor har vi igangsat dette initiativ i stedet, som passer til den situation, vi står i lige nu. Det er vigtigt, at vi stadig har noget at samles om, selvom det er hver for sig,” fortæller Henriette Madsen, Generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

“Vi er glade for, at Rasmus Klump kan være med til at bakke op om et godt formål, og at mange børnefamilier kan komme på eventyr. Vi ved, Rasmus Klump er elsket af børn og godkendt af mor og far, og derfor spiller en stor rolle i mange børnefamilie”, siger Marianna Helmer-Gregersen fra Retail & Licensing i Tivoli.

En skattejagt, der støtter gode formål

Når du og dit barn deltager i skattejagt med Rasmus Klump, støtter I Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker i Danmark uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 65.000 børn mellem 1-14 år der hvert år indlægges i Danmark. Læs mere på www.legeheltene.dk

Skattejagt med Rasmus Klump afholdes af Børneulykkesfonden i samarbejde med Tivoli, Continental og Shell.

Om Børneulykkesfonden

Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke. Samtidig kommer 150.000 børn under 15 år hvert år på skadestuen som følge af en ulykke. Det svarer til et barn hver 3.-4. minut – hele døgnet.

Det gør Børneulykkesfonden noget ved. Vi arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

Om Legeheltene

Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn der er ramt af sygdom. Men et sygdomsforløb, en indlæggelse og kroniske diagnoser er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling. Derfor arbejder Legeheltene for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Legeheltene skaber et frirum med plads til store armbevægelser, tumleri og fællesskab – og med plads til at være barn igen.

Legeheltene er på 10 hospitaler i Danmark og er et initiativ startet af Børneulykkesfonden.

Læs mere på www.legeheltene.dk

Kilde: Børneulykkesfonden

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.