Venstres lokalforening i Solrød var i weekenden stærkt repræsenteret, til partiets årlige landsmøde i MCH Herning Kongrescenter. Her markerede 1500 Venstre-medlemmer, at der nu er under ét år til at folketingsvalget senest bliver udskrevet.

Politisk inspiration er trækplasteret
At Venstres landsmøde år på år er velbesøgt, skyldes ifølge Emil Blücher at landsmødet er en begivenhed, som formår at samle medlemmer af folketing, europaparlament, regioner, byråd samt helt almindelige Venstre-medlemmer. ”Landsmødet er en god mulighed for at blive inspireret, til det videre politiske arbejde. Man ser hvad der foregår ude i partiet, samt ikke mindst hvad der fremadrettet ligger i støbeskeen. Det giver os inspiration, som vi kan tage med hjem til vores politiske arbejde i Solrød”

Venstre for fremtiden
Årets landsmøde havde fået sloganet ”Venstre for fremtiden”, hvilket blev fulgt op af en lancering af følgende 5 mærkesager som Venstre vil gå til valg på. I fremtiden skal venstre som det første have flere private arbejdspladser. Det skal betale sig at arbejde. Danmark skal åbnes mere for udlændinge, der kan og vil – men lukkes for dem der ikke vil. Vi skal være tryggere i hjemmet og på arbejde, og sidst men ikke mindst skal vi gøre et godt sundhedsvæsen endnu bedre.

Folketingsvalget skal senest finde sted den 14. september 2015.

 

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.