Fredag morgen var Solrøds lokale konservative tidligt oppe for at møde borgerne på kommunens togsstationer. Både Jersie, Havdrup og Solrød Strand blev dækket af de morgenfriske konservative.

 

Anledningen var, at befordringsfradraget falder fra årsskiftet, samtidig med at priserne på bus og tog stiger. Det var det, der fik de lokale konservative på gaden for at dele flyers ud med deres forslag til en løsning på problemet.

 

Beløn folk, der arbejder

“Fra 1. januar bliver danskerne straffet ad to omgange. Dels med prisstigningerne og dels med skattestigningen på fradraget, og så bliver det pludselig endnu dyrere for danskerne at tage på arbejde,” udtaler Morten Scheelsbeck, der er politisk ordfører for De Konservative i Solrød, og var med til aktionen.

 

Han mener, at det understreger behovet for at lette skatten på arbejde:

“Vores løsning er meget enkel: Vi vil hæve beskæftigelsesfradraget, og vi vil sænke skatten på arbejde, så en lønkrone aldrig beskattes med over 50 procent. Det betyder, at alle på det danske arbejdsmarked får mere ud af at gå på arbejde. Vi skal belønne og ikke straffe folk, der arbejder.”

 

Stigning på 12 procent

Morten Scheelsbeck mener, at regeringen bør have mere respekt for de folk, der pendler og bruger længere tid på at tage på arbejde:

 

“Når folk bruger meget tid på at komme til og fra arbejde, betyder det, at de er med til at gøre vores arbejdsmarked mobilt og fleksibelt. Det er meget vigtigt, hvis vores samfund skal hænge sammen. Det skal altid kunne betale sig at tage på arbejde – også selvom dit arbejde ikke lige ligger i din baghave,” understreger han.

 

Ifølge Pendlerklubben er der i øvrigt passagerer, der vil opleve stigninger på mere end 12 procent til næste år.

 

For yderligere informationer, kontakt Morten Scheelsbeck på 61 62 33 65.

Eventuelle billedtekster:

Billede 1: Den konservative Hans Nydam Buch i snak med pendler på Havdrup Station fredag morgen.

Billede 2: Byårdsmedlem Morten Scheelsbeck og lokalformand Bent Helvang på Solrød Strand Station fredag morgen klar til at uddele politiske flyers til pendlerne.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.