Da klokken slog midnat natten mellem fredag og lørdag, betød det samtidig, at landets politisk aktive fik grønt lys til at sætte plakater op i de danske lygtepæle.

Det samme gjaldt for de lokale konservative i Solrød, der mødtes tidligere på aftenen og lagde slagplan for plakatophængningen og stod klar til at klatre i lygtepæle, da døgnet skiftede. Solrøds konservative brugte sammen to sene timer og fik hængt knap 200 plakater med blandt andet partiets spidskandidat Bendt Bendtsen i Solrød og Havdrup.

Vigtig indsats i Solrød
”Vi kæmper med næb og klør for at få Bendt Bendtsen genvalgt til Europa-Parlamentet. Vi er på vej frem, og det er små marginaler, der kommer til at afgøre valget, så vores indsats i Solrød kan være med til at tippe resultatet,” fortæller Morten Scheelsbeck, der er konservativt byrådsmedlem for De Konservative i Solrød, og som med en håndfuld andre var med på plakatholdet fredag nat.

Der er valg til Europa-Parlamentet søndag den 25. marts, hvor den konservative Bendt Bendtsen kæmper for genvalg, og De Konservative var i øvrigt det eneste parti, der var på gaden fredag nat.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.