Det kan ikke komme bag på nogen at det er valgkamp. Derfor var de fleste partier i lørdags samlet i Solrød Center for at præsentere deres valgprogram.

Det blev en rigtig festlig dag. Ikke mindst fordi Torben Lendager Band gav koncert foran et stort publikum.

Liberal Alliance som til dette Folketingsvalg opstiller med spidskandidaten Andreas Hastrup, samt byrådsmedlem i Solrød Henrik Boye, var bestemt synlige i centret. Endda så meget, at det fra scenen lød: ”at man da godt kunne se at Liberal Alliance er tilstede i dag”.

”Vi er rigtig glade for det vellykkede arrangement i de gode omgivelser hér i Solrød Center. Vi fik mange positive tilkendegivelser fra de fremmødte, og til Liberal Alliances 2025-plan. Der var mange bekymringer til fremtiden fra nogle af dem vi mødte. Ikke mindst til de urimelige ejendomskatter samt udfordringen med de mange flygtninge, der skal have ophold i kommunen.

Det gav os en lejlighed til at præsentere gode liberale holdninger, samt ikke mindst at få en debat om indholdet i 2025-planen. Hvor vi peger på hvordan vi løser disse udfordringer.

Liberal Alliance i Solrød oplever stigende tilslutning og vi har oplevet en 30 % stigning i medlemstallet hér i 2015. En opbakning vi er rigtig glade for. Så det kan kun betyde at flere og flere vælgere ønsker, at der bliver ført ægte liberal politik til gavn for ”Det Danmark vi alle drømmer om”, udtaler lokalforeningsformand Jørgen Kreutzer.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.