Socialdemokratiet i Solrød har på en generalforsamling valgt kandidater til byrådsvalget d. 16. november. De tre nuværende medlemmer af byrådet Jonas Ring Madsen, Jytte Willendrup og John Wennerwald genopstiller sammen med 7 øvrige kandidater. Kandidatfeltet spænder over et bredt spektrum, så socialdemokratiet i Solrød er dermed godt forberedt til den kommende valgkamp.

Socialdemokratiet har valgt den nuværende gruppeformand Jonas Ring Madsen som spids og dermed borgmesterkandidat. Jonas glæder sig over tilliden og til sammen med de øvrige kandidater at tage udfordringen op i forhold til det nuværende Venstredominerede byråd.

Socialdemokratiet går til valg for et stærkt lokalt velfærdssamfund, uanset om det handler om gode dagtilbud, en velfungerende folkeskole, tryghed for vores sårbare eller værdighed for vores ældre. Der skal tages hånd om udviklingen, uanset om det drejer sig om strandområdet, Havdrup eller landsbyerne. Kommunen skal ikke presse løsninger ned over borgerne. Løsninger skal findes i fællesskab, så der kan skabes forståelse, opbakning og medejerskab til projekterne. Derfor er der behov for en ny politisk ledelse og et nyt samarbejde i Solrød kommune.”, siger socialdemokraternes borgmesterkandidat.

Listen af socialdemokratiets kandidater er:
1. Jonas Ring Madsen
2. Jytte Willendrup
3. Anette Fynbo Blem
4. Hanne Vognbjerg
5. John Wennerwald
6. Finn Larsen
7. Arne Nowicki Pedersen
8. Finn Åge Rasmussen
9. John Løvenskjold Nielsen
10. Bendt Kirk

’Socialdemokratiet i Solrød er optimistiske og tror på en ny magtfordeling i Solrød byråd. Mange vælgere udtrykker ønske om forandring og det håber vi kan omsættes til flere socialdemokratiske mandater i det kommende byråd.

Det er et vigtigt lokalt valg, for vi står overfor store beslutninger i den kommende valgperiode. Vi skal sikre velfærden i takt med at der bliver mange flere ældre, vi skal have styr på kommunens udviklings- og bosætningsstrategi, en ny plan for centeret med borgernes hus er også på dagsordenen og dertil kommer omstillingen som følge af klimamålsætningen. Det er vi klar til at gå i gang med”, siger Jonas Ring Madsen.

Formanden for socialdemokratiet i Solrød Anette Fynbo Blem glæder sig til, at samfundet nu åbner op igen, så partiforeningen kan komme ud og møde vælgerne.

Vi har fået mange erfaringer med det virtuelle, men det er nu engang bedre at møde vælgerne i øjenhøjde til en snak om vores kommune og vores fremtidige lokalsamfund. Socialdemokraterne håber på en valgkamp med mange engagerede debatter med de andre partier. Det er vigtigt for vores demokrati, at der er mange, som viser interesse for de lokale valg.”, siger Anette Fynbo Blem

Socialdemokratiet har tidligere valgt Dennis A. Jørgensen som Greve -Solrøds kandidat til regionsrådsvalget.

På generalforsamlingen var der genvalg til den nuværende bestyrelse. Nyvalgt til bestyrelsen blev John Løvenskjold Nielsen.

Kilde: Finn Larsen

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.