Bertel Haarder (V) blev 70 år den 7. september, og i den anledning valgte han at afholde reception den 9. okt. på Christiansborg for sine venner og politiske kollegaer. Bertel Haarder har sin valgkreds i Greve-Solrød kredsen, og i den anledning havde han også inviteret de to bestyrelser til at komme forbi.

Ud over kredsformand Claus Jensen, var der også besøg af Solrøds borgmester Niels Hörup(V), og Greves byråd  Latifa Ljørring(V) og Liselott Blixt (DF) . Der var også mange besøgende fra alle partier på Christiansborg, som  kom forbi og for at lykønske med fødselslagen.

Receptionen blev indledt med en flot tale fra folketingests formand Mogens Lykketoft(A), som takkede for mange gode år med Bertel Haarder, og for et godt venskab trods mange politiske uenigheder. Mogens Lykketoft tale handlende også om de mange ting der var sket i deres tid sammen i politik, og de sjove oplevelser de begge havde haft.

Efterfølgende tog Venstres formand Lars Løkke Rasmussen(V) ordet, og han omtalte de mange områder  Bertel Haarder havde arbejdet med, herunder mange år med virke som minister. Lars Løkke takkede for Bertel Haarders  store arrangement i Venstre gennem mange år.

Til sidst tog Bertel Haarder selv ordet og takkede de mange mennesker som var dukket op til hans reception, og særlig hans kone fik en hilsen med på vejen. Efterfølgende sagde  Bertel: ” Jeg havde ikke regnet med at nogen ville sige noget dårligt om mig i deres taler, så jeg har selv skrevet en sang om alle mine fejl i politik”. Derefter blev  Bertels sang sunget under stor jubel. Sangen endte med; ”Det var mig som skulle trække lod, ak og ve det var mig som trak enhedslisten og så gik jeg hjem og spiste risengrød”. Bertel Haarder er klar til det kommende valg, og til en ny folketingsperiode efter valget.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.