Ved årsskiftet skriver vi 2015 og det betyder et nyt år og nye udfordringer.

Men det betyder også at der er gået et år, som vi i Liberal Alliance kan se tilbage på med glæde og lidt ærgrelse.

LA blev repræsenteret i byrådet med et medlem ved KV13 og jeg indtrådte pr. 1.1.2014, med stor spænding og glæde, klar til at sprede liberal politik.

Stor blev skuffelsen, da vi hurtigt kunne konstatere at konstitueringen hurtigt var overstået, aftaler mellem S, SF og V var allerede lavet og vi blev overhovedet ikke opbudt til dans og det var med stor ærgrelse at vi som helt nye kunne konstatere at poster og ”gnaveben” var vigtigere end politik, det var min første lærdom.

Jeg fandt hurtigt sammen med Grundejerne og De Konservative i fælles kamp om lavere skatter, for ikke at stå helt alene.

En plads i Familie- og Uddannelsesudvalget blev min arbejdsplads de næste 4 år og det er et arbejde jeg tager seriøst, idet området ligger mig nært.

 

Jeg har arbejdet de sidste 5 år omkring børn med speciel behov og er ikke tilhænger af inklussionsloven, den holder jeg et vågent øje med hele tiden og har tæt kontakt med ADHD og Autisme foreningen på Sjælland.

Skolereformen er ”en ommer” i min verden, den giver længere skoledage, ingen tid til fritid og sport, hvilket kan ses i alle landets sportsklubber, med stor medlemsnedgang.

Vi kan ikke ændre den lokalt, men se til at de udstukne regler ikke fortolkes forskelligt på de forskellige skoler til gene for familier og specielt børnene.

Ellers er mit første år gået med at holde fokus på, at vi yder kendeydelserne og ikke klatter pengene væk, et arbejde som ligger i generne hos alle medlemmer af Liberal Alliance.

Vi forsøgte at få sat grundskyldspromillen ned ifm budget forhandlingerne, men uden at kunne trænge i gennem Venstre muren i byrådet.

Samarbejde er vejen frem for Solrød og vi håber på bedre vinde fremadrettet.

 

Liberal Alliance har den holdning at tiden måske er kommet til en sammenlægning og at vi skal undersøge fordelene og ulemperne i en uvildig undersøgelse, frem mod KV17.

Dette vil vi i lokalforeningen bruge kræfter på i 2015 og forsøge at finde enighed med andre partier om minimum en undersøgelse.

At meget politik foregår på Christiansborg, lærte jeg hurtigt og derfor takkede jeg ja, da Sjælland storkreds spurgte om jeg ville være lokal Folketingskandidat, som nr. 2 på listen til FV15.

Det bliver spændende om det kan give en Solrød borger en plads på Christiansborg, måske med din hjælp og personlige stemme kan det lykkes.

Vi har i dag efter et år en sund lokalforening, som dog stadig kan bruge ildsjæle, som vil stå sammen om mindre bureaukrati, lavere skat, mere frihed og egne liberale meninger og holdninger.

Du er velkommen i familien og godt nytår til jer alle.

 

 

Henrik Boye
Byrådsmedlem i Solrød
Folketingskandidat på Sjælland (nr. 2 på listen)
Liberal Alliance
www.henrikboye.dk

 

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.