“Vi går et nyt og spændende år i møde. Ikke mindst fordi vi heldigvis snart skal have udskrevet et folketingsvalg, men også fordi vi ser en stadig større tilslutning til Liberal Alliance, samt til vor politik. Der er behov for at vi sikrer, at Danmark kommer på rette spor, samt at man fastholdes på den rette kurs.

Vi har redskaberne hertil, og de er endda kvalitetssikret af Finansministeriet.

 

Lokalt kan vi konstatere at Liberal Alliance er blevet synlige i lokalområdet. Der er interesse for hvad vi mener. Grundskyld, skolereform samt ikke mindst udfordringerne med genhusning af flygtninge er områder vi er meget synlige på, og hvor vi ikke er enige med den blå-røde førte politik hér i kommunen.

Underligt nok stemte vælgerne hér i Solrød for et borgerligt byråd, men det valgte Venstre at negligere. Mon ikke nogen føler sig snydt?

Vi har rejst spørgsmålet om det ikke snart er på tide, at få gennemført en uvildig undersøgelse af, om Solrød Kommune bør sammenlægge med en anden kommune. En undersøgelse som alle os i kommunen så kan tage stilling til ud fra fakta, så det ikke er hjertet men hjernen der beslutter vor fremtid. Det skal bestemt ikke være egne personlige interesser i Byråd eller Administration, der blokerer for, at vi borgere får den bedst mulige service for færrest mulige omkostninger.

 

Vi har to lokale folketingskandidater og begge har vor fulde opbakning. De er begge liberale i deres hjerter og har begge erfaring bag sig.  Vi ser frem til at give dem al mulig opbakning hér op til det kommende folketingsvalg.

 

Der er glædeligt at have en bestyrelse der spænder så bredt. Vi har erfaring, vi har ungdom og det vigtigste –  vi har politikken. Det ser godt ud for fremtiden”, udtaler lokalforeningsformand Jørgen Kreutzer.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.