De Konservative i Solrød har bedt om at få et særligt punkt på dagsordenen på næste udvalgs- og byrådsmøde. Det handler om kommunens skoletoiletter, der efter partiets mening skal være tiptop – også efter skolereformen.

K har afsat flere midler
Tilbage i foråret besluttede De Konservative og et samlet byråd at afsætte ekstra midler til rengøring af toiletterne fra august og det nye skoleår, da folkeskolereformen betyder flere skoletimer og dermed også mere brug af toiletterne. Siden har der dog stadig fra flere forældre være klaget over toiletterne, og derfor bad De Konservative allerede midt i oktober om at få emnet taget op i byrådet for at få set nærmere på standarden. Det sker nu.

”Børnene i vores skoler skal have gode toiletforhold, og derfor var vi selvfølgelig med til at afsætte de nødvendige ressourcer til øget rengøring. Men når nogle brugere er utilfredse og sender os billeder af ulækre toiletter, er vi selvfølgelig forpligtede til også at følge op for at se, om det så også er blevet bedre,” udtaler De Konservatives politiske ordfører Morten Scheelsbeck.

Vores børn er vores fremtid
På udvalgsmødet sidst på måneden skal sagen derfor på De Konservatives foranledning drøftes og undersøges nærmere, og hvis der er plads til forbedringer, er partiet også klar til at finde flere midler til rengøringen:

”Vores børn er vores fremtid, og de skal have gode forhold i skolen. De er der for at lære og blive klogere, og så skal de selvfølgelig ikke rende og have det dårligt med at gå på toilettet. Derfor satte vi penge af i foråret, og derfor følger vi nu også op for at se, om det er blevet bedre. Toiletforholdene skal ganske enkelt være i top, så børnene ikke skal koncentrere sig om det,” afslutter Morten Scheelsbeck.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.