De konservative i Solrød er ikke byens største parti målt på stemmer eller medlemmer. Til gengæld har de et motto om at være ‘byens mest aktive’, og det vil den genvalgte bestyrelse holde fast i her i det nye år.

“Hvad vi ikke har på mandskab, kompenserer vi for på aktivitet og engagement. Det er ikke for sjov, at vi kalder os byens mest aktive, og vi vil fortsætte med at forsøge at være blandt de mest toneangivende i både lokaldebatten, med åbne og offentlige arrangementer – og ikke mindst på gader og stræder til aktioner med uddeling og snakke med borgerne,” siger den genvalgte formand Bent Helvang.

Torsdag havde de lokale konservative generalforsamling, og der var altså genvalg til både formand og bestyrelse og dermed opbakning til den linje, der har været kørt de senere år.

“Jeg tror på, at vores høje aktivitet var afgørende, da vi ved seneste kommunalvalg næsten blev fordoblet og for første gang i umindelige tider fik valgt to mandater i byrådet. Politik skal nemlig ikke kun foregå bag lukkede døre – men ude på gaden og i de lokale aviser. Vi skal vise, at vi er tilstede, og hvad vi har af tanker og idéer på kommunens og borgernes vegne,” sagde Bent Helvang på generalforsamlingen og takkede for genvalget.

“Allerede til november næste år er der kommunalvalg igen, og derfor vil vi i den kommende tid skrue endnu mere op for aktiviteten. Der er mere end nogensinde brug for en fornuftig og ambitiøs borgerlig profil for Solrød Kommune, og det er det, vi skal ud at overbevise folk om. Det bliver et både sjovt og drønspændende år,” afslutter Bent Helvang.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.