Onsdag besøgte en delegation fra Storkreds Sjælland KU’s kampagnehold Christiansborg til en sidste valgforberedelse, inden det for alvor går løs, når statsministeren trykker på knappen. På Borgen blev det unge konservative kampagnehold vist rundt af Brian Mikkelsen, som i vanlig stil havde smøget ærmerne op og var klar med de gode og sjove historier.

 Turen var arrangeret af Storkreds Sjællands KU, der består af ungkonservative i hele storkredsen fra Gedser til Sjællands Odde.

 KU: Tryk på knappen, Thorning

Efter rundturen på Christiansborg var det tid til drøftelse i det konservative gruppeværelse, hvor også partisekretær Søren Vandsø og partiformand Søren Pape deltog til stor glæde for den sjællandske KU-kampagneleder Annsofie Lybaek:

 “Vi fremlagde vores egen primære målsætning om, at Det Konservative Folkeparti skal have fremgang og vinde mindst mandater i Storkreds Sjælland. Vi tror på det og kæmper for det, og nu glæder vi os bare til, at Thorning tør trykke på knappen,” siger en kamp klar Annsofie.

 Den erfarne konservative gruppeformand, der selv er valgt i storkredsen, var efter mødet meget imponeret over kampgejsten fra de unge:

 Pape: KU gør en forskel

“Det er så fantastisk at opleve, hvilket engagement de sjællandske KU’ere kommer med til den nært forstående valgkamp. Jeg glæder mig til at kæmpe sammen med de unge løver,” lyder det fra Brian Mikkelsen.

 Også Søren Pape er glad for den sjællandske opbakning:

 ”KU har en stor og aktiv organisation i Sjællands Storkreds, og de unge spiller en nøglerolle i vores planlægning af valgkampen – både på det politiske og på det organisatoriske plan. Vi er lykkelige for at have dem med på holdet, og de kommer til at gøre en forskel,” understreger partilederen.

 Det vil være muligt at møde KU’erne over hele Sjælland i valgkampen og også at følge med på de sociale medier via hashtagget #Cdetske.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.