Der er gået to år, og vi er nu præcis halvvejs igennem valgperioden for byrådet. Derfor er det tid til både at gøre situationen op for de første to år – men samtidig også se fremad.

 

Det mener de lokale konservative fra Solrød, der nu inviterer alle interesserede til et lidt anderledes politisk møde hjemme i privaten hos byrådsmedlem Hans Odder.

 

Privat aftenmøde

“Vi kalder det et privat ‘midtvejsmøde’. Her vil vi gerne invitere alle på en kop kaffe og en bid kage og en snak om kommunens situation. Hvordan har kommunen udviklet sig de forgangne år, og hvad bliver de store udfordringer de kommende år. Det er de spørgsmål, vi gerne vil vende med Solrød-borgerne,” fortæller Hans Odder om baggrunden for aftenmødet.

Byrådsmedlemmet understreger, at mødet er åbent for alle, og at man hverken behøver at være konservativ eller borgerlig for at deltage:

“Alle er velkomne, og vi har brug for at høre fra alle uanset politisk observans. Hvad oplever de af udfordringer i hverdagen, og hvordan kunne de godt tænke sig, at kommunen udviklede sig. På de punkter spiller dialog og idéudveksling en større rolle, end hvilket parti man stemmer på.”

Gode råd og idéer

Det Konservative Folkeparti har to byrådsmedlemmer i kommunen – Hans Odder og Morten Scheelsbeck – og begge vil begge svare på spørgsmål fra deltagerne og tage imod gode råd og idéer til det videre arbejde i byrådet, oplyser partiet.

“Politikere kan ikke tænke alle de store tanker selv, så vi tager imod forslag og erfaringer med kyshånd,” siger Hans Odder.

Arrangementet foregår tirsdag den 12. januar fra 19.30 til 21.00 hjemme hos Hans Odder på Gøgevej 10. Alle interesserede er velkomne, og man kan tilmelde sig direkte til Hans Odder på hans@solrodvand.dk.​

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.