Søndag d. 20. oktober har Venstre, Konservative, Byrådsmedlem Claus Redder Madsen, SF og Havdruplisten indgået en budgetaftale i Solrød kommune for de kommende år.

Skatten og grundskyldspromillen er uændret og serviceniveauet er på alle områder videreført uændret på 2019 niveau, hvor der bl.a. er taget højde for befolkningstilvæksten.

Solrød er en vækstkommune, hvor flere flytter til og det er glædeligt.

Der er således i budgettet taget højde for en realvækst i udgifterne med bl.a. flere børn og ældre. Også anlægsudgifterne er høje, og anlægsplanen forudsætter jordsalgsindtægter fra både udvikling af Cordozaparken og Solrød Erhvervskile.

Specielt glæder Havdruplisten sig over udbygning med den nye integrerede institution, Eventyrhaven i Havdrup Vest, fortsat ud-og ombygning af Havdrup Skole samt renovering af skolens udearealer.
Der er også afsat penge i budgettet til den længe ønskede kunstgræsbane ved Havdrup Idrætscenter i 2021/2022.

Ved Havdruphallen overdækkes indgangspartiet. Ligeledes er der afsat midler til en undersøgelse af mulighederne for et medborgerhus i Havdrup i samspil med ”borgergruppen” og administrationen.

I 2020 revideres trafikplanen med fokus på hastigheder/trafiksikkerhed/skolebørn specielt i områder med udbygning og dermed øget trafik.

Alt i alt en ansvarlig aftale, som tager højde for den fremtidige udvikling af Solrød Kommune, som en veldrevet og selvstændig kommune med orden i økonomien.

Kilde: Byrådsmedlem for Havdruplisten – Henning Christiansen

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.