Fredag morgen var Solrøds lokale konservative tidligt oppe i kulden for at møde borgerne på Solrød Strand Station. Anledningen var, at staten har skåret i befordringsfradraget, samtidig med at priserne på bus og tog netop er steget. Det bliver dermed dyrere at tage offentlig transport på arbejde, og det får de lokale konservative til at understrege, at skatten på arbejde bør sænkes.

Beløn folk, der arbejder
“Fra 17. januar blev danskerne straffet ad to omgange. Dels med prisstigningerne og dels med skattestigningen på fradraget, så nu er det pludselig blevet endnu dyrere for danskerne at tage på arbejde,” udtaler det lokale konservative byrådsmedlem Hans Odder, der mener, at det understreger behovet for at lette skatten på arbejde:

“Vores løsning er meget enkel: Vi vil sænke skatten både i toppen og i bunden. Det betyder, at alle på det danske arbejdsmarked får mere ud af at gå på arbejde. Vi skal belønne og ikke straffe folk, der arbejder. Og det vil vi kæmpe for.”

Arbejdsmarked skal være fleksibelt
De lokale konservative mener, at regeringen bør have mere respekt for de folk, der pendler og bruger længere tid på at tage på arbejde, og derfor bør en reform, der letter skatten på arbejde, gennemføres hurtigst muligt.

“Når folk bruger meget tid på at komme til og fra arbejde, betyder det, at de er med til at gøre vores arbejdsmarked mobilt og fleksibelt. Det er meget vigtigt, hvis vores samfund skal hænge sammen. Det skal altid kunne betale sig at tage på arbejde – også selvom dit arbejde ikke lige ligger i din baghave,” understreger Hans Odder.

 

Ifølge Pendlerklubben steg prisen på pendlerkort med fem procent fra 17. januar.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.