Vi skal stemme NEJ til EU den 3. december, og det skal vi for at vise at vi ikke længere støtter denne Kolos på lerfødder!  Positive toner har lydt lige siden 1973 hvor vi satte »turbo på økonomien«. Men den jævne dansker ved jo godt at når man sætter turbo på en gammel bil, så kører den fantastisk de første 3000 km., derefter går det ned af bakke, og kort efter er motoren totalt nedslidt. Og, det samme er sket med EU.

EU ville skabe fælles rigdom i Europa, man kaldte det også Fredens Projekt. I dag er vi alle næste lige fattige, og tæt på borgerkrig i hele vest-europa pga. terror.

De, af EU dikterede åbne grænser har »beriget« os med 14.424 indbrud i private hjem det første halvår af 2015. Heraf er ca. 40% begået af udlændinge der har besøgt os. En stor del af øvrige indbrud er også begået af udlændinge, der bor i danmark… EU har selv skabt det problem med kriminalitet, som de nu via Europol kræver ekstra betaling for at løse… Det er lidt ligesom en rockerbande der skaber uro i kvarteret, med slagsmål, og så efterfølgende kræver beskyttelsespenge fra de lokale…

Jeg kan oplyse læserne om, at jeg siden 1994 har drevet selvstændig erhverv, udelukkende baseret på international handel.  Og jeg kan oplyse at det gik langt bedre før grænserne blev åbnet til øst-europa, og da vi stadig havde en toldmur til USA. I dag er halvdelen af de mindre produktions-erhverv gået konkurs pga af unfair konkurense fra øst- og herboende  fremmede. Vi kan ingensinde konkurrere med dem på pris… De eneste der har fordel af EU er storkapitalen: Grundfoss, Danfoss, Novo, osv.,  men for den jævne dansker er Unionen en  katastrofe….

Med venlig hilsen
Christen Kristensen
CBC Teknik.
Solrød

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.