Ved en velbesøgt generalforsamling torsdag aften valgte medlemmerne ny formand for Venstre i Solrød. Det blev foreningens hidtidige næstformand Benjamin Lindberg. Han afløser den fungerende formand Ib Meng, der efter 3 aktive år i bestyrelsen – bl.a. som kampagneleder – ønskede at køre en ny formand i stilling til kommunevalget 21. november 2017.

Benjamin Lindberg annoncerede en plan for et aktivt foreningsår, og medlemmerne vil blive involveret i en række nye og spændende aktiviteter.

Der var også genvalg til bestyrelsen af Tina Glimsager, Per Olesen, Michael Arnø, Mads
Silberg og Anne Lindberg, mens der var nyvalg af 3 kendte personer i ”gadebilledet”: Henning Arlofelt Petersen, Solrød; Stig Johansen, Handrup og Charlotte Hasselbalch Jørgensen, Jersie.

Efter Venstres vedtægter skal der vælges borgmesterkandidat til kommunevalget året før valgåret, og medlemmerne besluttede at holde opstillingsmøde på grundlovens fødselsdag 5. juni 2016. Kandidater skal anmelde deres kandidatur senest 14 dage før.

Efter generalforsamlingen var der et politisk oplæg af borgmester Niels Hörup, som gav afsæt til en rigtig fin debat. Stemningen var god, og der var stor opbakning til Venstres politiske arbejde i Solrød og på Christiansborg.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.