Det Konservative Folkeparti har bygget en del af den kommende folketingsvalgkamp op om konceptet ‘dialog med borgerne’. Lørdag var et hold lokale konservative derfor på gaden i Solrød for at få et bedre billede af, hvad der rører sig netop nu ude blandt indbyggerne i Solrød Kommune.

Fokus på grundskyld og folkeskole
I spidsen for de lokale konservative var Brigitte Jerkel, der er partiets folketingskandidat i Grevekredsen, og Brian Mikkelsen, der lige nu repræsenterer storkredsen i Folketinget og også genopstiller ved det kommende valg.

Brigitte Klintskov Jerkel, den lokale konservative folketingskandidat i Greve og Solrød kommuner, oplevede stor spørgelyst og politisk engagement fra solrødborgerne:

“Selvom vi selvfølgelig selv har mærkesager og favoritemner med os, er det utroligt dyrebart at tale med folk og høre, hvad der rører sig hos dem. I lørdags i Solrød oplevede jeg, at der er mange i byen, der taler om og bekymrer sig om især fagligheden i folkeskolen og om de stigende boligskatter. Det er områder, vi i forvejen har fokus på, og det er vigtigt, at vi får virkelighedens historier med i arbejdet,” understreger Brigitte Klintskov Jerkel.

Fru Jensen og hr. Petersen
Brian Mikkelsen, der i øvrigt fejrede sin 49 års-fødselsdag på gaden lørdag i Solrød, er enig med sin konservative kollega:

“Det er ufatteligt vigtigt, at politik ikke alene bliver udviklet af politikere på Christiansborg, for så er der en risiko for, at politikken kan blive virkelighedsfjern. Derfor er det alfa-omega, at vi taler direkte med fru Jensen fra Solrød og hr. Petersen fra Havdrup, så vores prioriteringer får hold direkte i danskernes hverdag,” fortæller Brian Mikkelsen og afslutter:

“Det var netop de værdifulde snakke, vi fik i Solrød Center i lørdags, og nu er vi endnu bedre klædt på til den kommende valgkamp.”

De konservative kandidater vil fortsætte frem til valget med at koncentrere en stor del af kampagnen om konceptet ‘dialog med borgerne’, og hvis man er interesseret i yderligere dialog med de to politikere, kan man skrive til enten bkj@greve.dk eller bm@brianmikkelsen.dk.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.