Kære alle,

Efter grundige og lange overvejelser har jeg besluttet mig for ikke at genopstille ved det kommende kommunalvalg.

Jeg har fået verdens skønneste job, jeg vil bruge mere tid på familien, og jeg har skrevet kontrakt om endnu en bog om spiritus. Døgnet har kun 24 timer, så noget må ud. Det blev så politikken i denne omgang.

Jeg har været glad for mine snart otte år i Solrød Byråd og for mine kandidaturer til både regionen og Folketinget. Det har givet mig mange spændende oplevelser og ikke mindst diskussioner. Jeg har altid sat stor pris på uenigheden, for det er kun gennem den, at man lærer at lytte og blive klogere på sine egne holdninger.

Der er stadig et arbejde, der skal gøres. Derfor bliver jeg valgperioden ud og vil indtil da fortsætte med at være en klar radikal røst.

I skal nok høre mere fra mig. Bare rolig. Men jeg vil allerede nu sige en kæmpe tak til jer vælgere, der ved to valg har vist mig tillid og stemt mig ind i byrådet. Og kæmpe tak til det radikale bagland i Solrød, der med formand og øvrig bestyrelse altid har bakket mig op, også i svære stunder. Og kæmpe tak til alle politiske med- og modspillere. Det har virkelig været en fornøjelse – altså hvis vi lige ser bort fra transportcenter, biogasanlæg, planstrategier i landsbyerne og andre forkerte beslutninger

Og så har jeg gjort Solrøds motto til mit eget:
Solrød Kommune – det bedste sted at leve og BO. Større bliver det ikke.

Tak for jer, kære venner.

Kærligst Bo

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.