Torsdag aften var der generalforsamling hos Venstre i Solrød, som blev afholdt i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter under Corona-sikre rammer.

Borgmester Niels Hörup afsluttede generalforsamling en med en aktuel politisk orientering. Efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelse som følger:

  • Formand Stig H. Johansen (tidligere næstformand)
  • Kasserer Søren Eggum (ny på posten)
  • Sekretær Britta Dalsø
  • Bestyrelsesmedlem Karen Davidsen (ny)
  • Bestyrelsesmedlem Thomas Pedersen (ny)

Efter generalforsamlingen blev opstillingsmødet til KV21 afviklet, hvor et super stærkt team blev udtaget til BYENS HOLD til valget den 16. NOVEMBER 2021. Listen består af 15 velkvalificerede og motiverede kandidater med borgmester Niels Hörup i spidsen. På opstillingsmødet blev det nye slogan afsløret: Solrød for Fremtiden, der sætter overskriften på vores drømme, visioner og ønsker til vores lokalsamfund.

Venstre opstiller som altid “sideordnet”, hvilket betyder, at det er den enkelte kandidats personlige stemmer, der afgør om der tildeles et af de pladser i byrådet, som tilfalder Venstre. Læg derfor nøje mærke til alle kandidaterne, og følg vedkommende i debatten frem til valget – og stem på valgdagen på den, du mener kan varetage dine mærkesager bedst muligt.

Under stemmeoptællingen fortalte folketingskandidat Charlotte Bisserup Bechfeldt (Greve/Solrød kredsen) om sin baggrund og visioner for sit politiske arbejde.

På billedet ses den nyvalgte bestyrelse med folketingskandidat Charlotte Bisserup Bechfeldt (til venstre i billedet

De 12 kandidater, som havde mulighed for at deltage i opstillingsmødet.

Kilde: Venstre i Solrød

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.