Forstå din teenager – foredrag for forældre

Sofie Münster holder foredrag i Solrød Strandkirke tirsdag den 26. oktober kl. 19-21.

Her vil hun give dig redskaber til at understøtte dine teenageres trivsel og karakterdannelse, så du får dem sendt godt afsted på deres videre vej i livet.

Du får også viden om, hvad der sker i hovedet på de unge i puberteten, og hvordan ting kan siges, så de unge hører efter – uden at bruge skæld ud eller straf.

Sofie Münster

Under corona har en del unge haft det skidt med i månedsvis at blive undervist og være isoleret derhjemme. De har følt sig ensomme, og efter at verden er åben igen, har nogle svært ved at få hverdagen til at fungere. Få Sofie Münsters råd til, hvordan du støtter dit barn, hvis han eller hun har haft det svært under corona.

Der er gratis adgang til foredraget og ingen tilmelding.

Sofie Münster har i 10 år specialiseret sig i arbejdet med børn og forældre og er forfatter til bestsellerne “Klog er noget, man øver sig på” og “Kærlighed er ikke nok”. Hun står bag metoden ”tilknytningsbaseret opdragelse”, der handler om, hvordan børns følelsesmæssige tilknytning til voksne omkring dem har afgørende betydning for deres trivsel og udvikling.

Kom til en uhyggelig hyggelig gudstjeneste

Søndag den 31. oktober kl. 11 er der familiegudstjeneste med halloweentema i Solrød Strandkirke. Præst Charlotte Gravesen fortæller, hvad mørke og lys gør ved os. Kirken er mørk og dyster fra start, men undervejs spredes der lys og glæde i kirken.

Solrød Strandkirke bliver pyntet efter alle halloweenkunstens regler. Foto: Annette Forsberg

Efter gudstjenesten kan du skære din egen græskarlygte, som du kan tage med hjem og sætte foran din dør eller i haven. Der er let frokost og drikkevarer til arbejdet.

Kom gerne udklædt som dit yndlingsmonster.

Skrål med til ABBA sing along-gudstjeneste

Kom og vær med til et brag af en gudstjeneste onsdag den 3. november kl. 19 i Solrød Strandkirke.
Der holder vi ABBA sing along-gudstjeneste og hylder den legendariske gruppe, som efter 39 års pause udgiver nyt album – Voyage – den 5. november.

Sammen skal vi synge nogle af ABBAs mest populære sange – godt hjulpet på vej af sanger Peter Bernhard, musiker Kasper Daugaard og Solrød Strandkirkes pigekor.

Præsterne Charlotte Gravesen og Mona Møberg Larsen prædiker og fortæller, hvordan sangene forholder sig til det kristne budskab.

ABBAs sange er stadig populære – og den 5. november udgiver gruppen et nyt album. Foto: Annette Forsberg

Ved du f.eks., at ABBA er et aramaisk ord, der betyder “faderen” eller “o Fader”, og at det blev brugt som del af en bøn og henviser til den himmelske fader?

Det har Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid med garanti ikke tænkt på, da de ændrede deres navn til ABBA.

Efter gudstjenesten er der øl og sodavand til at smøre de tørre halse.

Tag din familie og venner med og få en fantastisk musikalsk aften.

Der er ikke tilmelding. Så bare mød op.

Kilde: Solrød Strandkirke

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.