Daniel Piet Hansen har mange tanker om, hvordan han skal udvikle forretningen.

31-årige Daniel Piet Hansen har siden den 17. august 2020 været uddeler i SuperBrugsen Solrød. Selvom han er ny i Solrød, er han bestemt ikke ny i Coop-familien. Han begyndte nemlig som flaskedreng som 16-årig og har siden været i Coop. Både som salgsleder og souschef og både i Kvickly og SuperBrugsen. Men uddeler-stillingen har han kun haft i SuperBrugsen.

Uddeler Daniel Piet Hansen

Jeg har senest været i SuperBrugsen i Hørsholm, men så fik jeg muligheden for at komme til Solrød, hvor der er meget fokus på at skabe en madoplevelse for kunderne, og det, synes jeg, er rigtig spændende, siger Daniel Piet Hansen til Viborher.dk.

Han forklarer, at butikken i Solrød er en testbutik, hvor man tester et koncept. Her har man fokus på de madoplevelser, som kunderne har brug for.

Vil inspirere kunderne

Daniel Piet Hansen er dog stadig ved at lære kunderne i Solrød at kende. Han kan allerede nu se, at der er mange børnefamilier i Solrød, der kommer for at handle. Men butikken har også mange unge fra gymnasiet, der kommer i frikvartererne, og så kan han mærke, der er en ældre målgruppe, der også kommer og handler.

Det handler jo om at finde ud af, hvad vores kunder gerne vil have. Børnefamilierne har måske brug for nemme og sunde måltidsløsninger, mens de unge fra gymnasiet efterspørger noget hurtigt at tage med. Vores mål er i hvert fald, at vi kan inspirere vores forskellige kundegrupper, så de får nogle gode ting i indkøbskurven, forklarer Daniel Piet Hansen.

Han vil gerne sætte mere fokus på frugt og grønt, slagterafdelingen, vin og bagerafdelingen. Og så vil han ellers finde ud af, hvad kunderne i Solrød har brug for. Da han arbejdede i Kvickly i København, var der meget fokus på vegetariske og veganske varer, men det er ikke sikkert, kundegruppen i Solrød er ligeså vilde med det.

Hyggeligt at snakke med kunder

Daniel Piet Hansen bor selv på Amager, men har planer om at flytte til Roskilde til foråret. Han er selv fra området, og hans familie bor ligeledes tæt på.

Han kan godt lide, at der i Solrød er meget fokus på det lokale, og at mange kunder tager en sludder med uddeleren. I begyndelsen overraskede det ham lidt, for sådan har det ikke nødvendigvis været de andre steder, han har været. Men det kan han godt lide.

Mange kommer og hilser, og det er virkelig rart. Det er hyggeligt at få skabt relationer med kunderne, og kontakten med kunderne giver jo også værdi, for de fortæller, hvad de mener om forretningen, og hvad de har brug for, siger Daniel Piet Hansen.

Han har nu været i Coop i 15 år, men satser på mange flere år. Der er nemlig masser af udfordringer at finde rundt omkring – og lige nu er han helt klar på at gøre SuperBrugsen i Solrød til et endnu bedre sted at handle.

Fakta om at være uddeler:

At være uddeler betyder at være butikschef. Udtrykket stammer tilbage fra brugsforeningsbevægelsens begyndelse. Brugsforeningerne blev nemlig startet med en tanke om, at medlemmerne skulle gå sammen for at købe gode varer til gode priser. Medlemmer investerede i brugsforeningen og blev andelshavere. Efter nogle år blev der mange steder ansat en person til at stå for vareindkøbene og uddelingen af varer og dividende. Denne person blev kaldt en uddeler, og den titel har altså overlevet til i dag.

Kilde: Viborher.dk – MQS

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.