Det Danske Spejderkorps Radulf Gruppe i Solrød og Jersie har indgået en sponsoraftale med OK.

For Radulf Gruppe, der hører under Det Danske Spejderkorps, er det vigtigt, at spejderaktiviteterne er i top. Gruppen, der hører til i Solrød og Jersie, brænder for friluftsaktiviteter for børn og unge, og det er også det, gruppeleder, Kenneth Petersen, håber, at en sponsoraftale med energiselskabet OK kan underbygge.

“Vi håber selvfølgelig, at aftalen kan bidrage med lidt ekstra midler til vores spejderaktiviteter,” siger gruppeleder, Kenneth Petersen.

Han håber derudover, at sponsorkronerne kan bruges til et lidt større projekt i fremtiden.

“Pengene kunne bidrage til en lille bitte del af udskiftningen af spejderhytten, som vi arbejder på. Den er nedslidt og skal skiftes ud i en overskuelig fremtid.”

Radulf Gruppe i Solrød og Jersey er for alle børn og unge i alderen syv til 23 år.

Gratis at støtte

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Radulf Gruppes sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte spejderne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.700 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Kilde: OK

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.