Efter 12 år i Solrød Byråd er den konservative byrådspolitiker Hans Odder trådt ud af byrådet og har overladt pladsen til den 38-årige suppleant Morten Scheelsbeck.

Da byrådsmødet 22. marts 2021 løb af stablen i Solrød Kommune var det med en ny mand i byrådsgruppen. 38-årige Morten Scheelsbeck har nemlig overtaget det konservative byrådsmedlem Hans Odders plads, efter han af arbejdsmæssige årsager er trådt ud af byrådet efter 12 år i lokalpolitik.

Vi er flere i byrådet, der allerede kender Morten rigtig godt, fordi han tidligere har været en del af byrådet. Jeg kender Morten som en meget engageret politiker, og på byrådets vegne ønsker jeg ham hjerteligt velkommen tilbage i byrådet. Samtidig vil jeg gerne vil takke Hans for hans store engagement i byrådsarbejdet – vi har ikke altid været enige, men vi har altid haft et rigtig godt samarbejde og en god tone imellem os, og jeg har meget stor respekt for ham,” siger borgmester Niels Hörup.

Morten Scheelsbeck, der tidligere har siddet i Solrød Byråd fra 2013-2017, er blevet medlem af Familie- og Uddannelsesudvalget.

Det var fire spændende år, da jeg sidst var en del af byrådet, og jeg har glædet mig rigtig meget til at kaste mig over byrådsarbejdet igen. Jeg brænder for hele paletten af politiske områder, men som far til tre børn på 2, 4, og 7 år har jeg en særlig interesse i dagtilbuds- og skoleområdet, som jeg jo også har personlige erfaringer med gennem mine børn,” siger Morten Scheelsbeck.

Morten Scheelsbeck blev en del af Solrød Byråd den 1. marts 2021, som også er datoen for Hans Odders udtræden af byrådet.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.